RVS veiligheidskierstandhouder met SKG √ erkenning voor naar binnendraaiende deuren en ramen € 37,50

RVS veiligheidskierstandhouder met SKG √ erkenning voor naar binnendraaiende deuren en ramen € 37,50
RVS veiligheidskierstandhouder met SKG √ erkenning voor naar binnendraaiende deuren en ramen € 37,50 RVS veiligheidskierstandhouder met SKG √ erkenning voor naar binnendraaiende deuren en ramen € 37,50 RVS veiligheidskierstandhouder met SKG √ erkenning voor naar binnendraaiende deuren en ramen € 37,50 RVS veiligheidskierstandhouder met SKG √ erkenning voor naar binnendraaiende deuren en ramen € 37,50
Model: Curve SKG √
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Binnen 48 uur verzonden.

De prijs inclusief 21% BTW is: € 59,50 € 37,50
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

RVS veiligheidskierstandhouder met SKG √ erkenning voor naar binnen draaiende deuren en ramen

Deze massieve RVS deurkierstandhouder met SKG √ erkenning wordt geadviseerd binnen het assortiment van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Met zijn moderne uitstraling past dit artikel op nagenoeg alle naar binnen draaiende deuren met een minimale dikte van 40 mm.

Door toepassing van deze sterk verbeterde versie van de welbekende deurketting of het model met de open u- vorm is het voor u een stuk veiliger geworden om ongewenste bezoeker(s) te woord te staan.

Bij het artikel wordt een papieren montage mal bijgeleverd als hulpmiddel zodat u op de juiste plaats de mee geleverde RVS schroeven kunt bevestigen.

Hierbij is het wel van belang dat u voor een juiste montage de gaatjes t.b.v. de schroeven voor boord.

Let op: Heeft u een situatie waarbij de deur en het kozijn ten opzichte van elkaar niet vlak zijn, maar verspringen. Benader ons voor de levering van extra montage plaatjes zodat een correcte montage als nog mogelijk wordt.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By Verkoopinnederland
SafeThuis © 2020